10.6.12

Saksalaistumista ja parhaita tytsyjä

Photobucket
Tällä kertaa olis luvassa vähän muutakin kuin Istabulia, nimittäin kuvasaldoa viikonlopulta.Torstaina oltiin tyttöjen kanssa vähän viihteellä. Goijassa oli Weil ich ein Mädchen bin -ilta, eli tytöt pääsi ilmaiseksi sisään koko illan.
Photobucket
Äitin tuoma Salmaripullokin korkattiin viimein.
Photobucket
Lauantaina lähdettiin keskustaan tsekkaamaan frankkilaiset olutfestit. Vähän rauhallisempi meininki olikuin Erlangenin Bergkichweihissa.
Photobucket
Taisi tuollakin olla joku parisenkymmentä eri panimoa paikalla.
Photobucket
Kotimatkalla innostuttiin ottamaan kunnon turistikuvia. Tossa eläintarhuriaukiolla oli juuri sopivasti joku opastettu kierros meneillään ja päästiin ilahduttamaan turisteja mekoillamme.
Photobucket
Tossa kirkon edessä poseeratessa pari espanjalaista naista tuli kysymään, voisiko ne ottaa kuvia meidän kanssa.
Photobucket
Schöner Brunnen eli kaunis suihkulähde.
Photobucket
Koko kaupunki tuntui jo valmistauvan illan peliä varten - koiria myöten.
Photobucket
Mekin kipaistiin nopsasti kauppaan ostamaan vähän asusteita.
Photobucket
Varustautumisen jälkeen lähdettiin katsomaan peliä Wöhrder Wieselle. Ihan tossa meidän lähellä on virallinen Fan Park, missä näytetään kaikki pelit jättiskriiniltä.
Photobucket
DEUTSCH - LAND, DEUTSCH - LAND!!!
Photobucket
Innostuin vähän piirtelemään tolla superraitakynällä myös jalkoihin.
Photobucket
Näyttäkö mun pää tässä jotenkin ihan yli-isolta? :D  Fiilikset tuolla kentällä oli aika huikeat kun voitettiin peli 1-0. Eikä maltettu lähteä edes kotiin heti pelin jälkeen, vaan jäätiin vielä bailaamaan sinne siksi aikaa kun järjestävä radioasema vielä soitti musiikkia.

[THIS WEEK: Night out with the girls, Beerfest and Germany´s first soccer game.]

2 comments:

  1. Mun pitikin kysyä sulta, että onko siellä koko Saksa sekaisin em-kisojen takia? :D Toivon, että mun vierailun ajalla olisi Saksan peli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe jooo on täällä porukka aika intona! Sun täytyy nyt toivoo, että Saksa tulis lohkonsa kakkoseks, 21.6 olis ekassa puolivälierämatsissa A:n ykkönen ja B:n kakkonen :DD

      Delete