16.6.12

Playmobil Fun Park

Photobucket
Lauantainen helle taisi kuumentaa aivot takaisin pikkulasten tasolle (mikä saattaa kyllä useimmiten olla ihan se normaalitila...), sillä päivän retkikohteeksi valikoitui Playmobil Fun Park naapurikaupungissa Fürthissä. Ilmiesesti puistoa suositellaan erityisesti 4-9 -vuotiaille lapsille, mutta kummasti mekin siellä viihdyttiin. Mitään varsinaisia laitteita puistossa ei ole, vaan se on ennemmin valtava leikkipuisto. Siellä oli mm. merirosvolaiva, dinosauruksia, villi länsi, maatila ja ritarilinna.Ja tietysti valtava Playmobil-kauppa, jossa oli myytävänä varmaan kaikki olemassa olevat lelupaketit. Sieltä sentään selvittiin kassan ohi tyhjin käsin, ehkä ne kotona olevat Playmobilit riittää. Uskoisin, että niitä on vielä tallessa aikamoinen läjä :D

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

[Hot summer day in Playmobil Fun Park. So much fun, even thou it´s recommended for 4-9 years old kids...]

5 comments:

 1. ÄÄÄÄH Nyt tuli niin kauhea ikävä Saksaa, en kestä! Kävin kaverin kanssa tuhansia kertoja siellä funparkissa. Oon itse asiassa kotoisin Nürnbergin läheltä. Ihania kuvia! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ohhoh, aika hyvä sattuma, sun täytyy suunnitella kesäretki Saksaan ja Playmobilpuistoon :P

   Delete
  2. No joooh! Olisin heti menossa, mutten vielä löytänyt ketään, joka lahjottais liput. :'D Pitää ilmeisesti jäädä Suomeen ja toivottaa, ettei ihan elokuun alussa alkaa putoa lehdet puista.

   Delete
 2. Päädyin blogiisi, kun googlailtiin meidän 5veen kanssa Playmobile ritarilinnaa. Ei ollut tullut edes mieleen, että tällaista puistoa voisi olla olemassa. Kiitos siis vinkistä :)

  ReplyDelete