6.6.12

ISTANBUL/1

Istanbulista kotiuduttiin jo viikko sitten, mutta nyt oli ensimmäisen kerran aikaa tutkia reissun kuvia. Saatoin Röllön aamulla viiden aikaan lentokentälle, tulin kotiin nukkumaan tunniksi ja lähdin kouluun. Arvatkaapa vaan, montako kertaa meinasin nukahtaa luennolle. Olo on vähän väsynyt ja tyhjä. Tyhjyys oli aika kirjaimellista, kun matkustin kentältä kotiin metron ainoana matkustajana. Eikä niissä ole edes kuskeja. Kämpässäkin on kumman paljon tilaa, kun ei ole kahden ihmisen tavaroita levitettynä ympäriinsä. Jospa tässä ottaisi pienet päiväunet ja lähtisi sitten treffailemaan pitkästä aikaa Erasmus-kavereita, niitä ehtikin jo tulla vähän ikävä. 

Mutta nyt palataan ajassa pari viikkoa taaksepäin, ensimmäisiin Istanbulin kuviin. Istanbul on iso ja ihana. Viikossa ei todellakaan kerennyt nähdä kaikkea, mutta aika paljon kuitenkin. Ekalle päivälle ei tehty mitään kummempia suunnitelmia, vaan ajateltiin vain ottaa vähän tuntumaa kaupunkiin. Asuttiin tuo viikko Fulyan isovanhempien kakkosasunnossa vähän keskustan ulkopuolella, joten metrobussit ja ratikkalinjat tuli tutuksi. Ehkä vähän liiankin, loppuviikosta alettiin olla vähän kypsiä täysissä busseissa seisomiseen. Säästettiin kuitenkin aika paljon, kun majoituksesta ei tarvinnut maksaa mitään, joten eipä tuo pieni matkustelu haitannut.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Loistoloma, loistokaupunki ja loistoporukka! 

[Here are pics from Istanbul, day 1. We had no special plans, just walked around the historical city center and enjoyed the view.]

No comments:

Post a Comment