5.6.12

Rokkia puistossa

RIP 1-3.6.2012 
Wohou, takana on ihan mieletön festariviikonloppu Rock im Parkissa täällä kotikaupungissa. Kolme päivää telttaretkeilyä, mahtavia keikkoja ja parasta seuraa. Käytiin kuuntelemassa muun muassa sellasia kun The Ting Tings, Keane, Billy Talent, The Hives, Metallica, Skrillex, Tinie Tempah, Mia., The Offspring, Die Toten Hosen, Opeth, The Subways, Cypress Hill, Kasabian, Gossip, Soundgarden, Evanescence, Marilyn Manson, Linkin Park...

Photobucket
Röllö unohti perinteisen pääkallo-jengisormuksensa Suomeen, joten meidän oli pakko ostaa mätsäävät festari-sormukset. Röllön sormus käy yhteen sen neuletopin kanssa ja mulla olis ollut neonkeltanen huivi, mutta tuolla oli sen verran lämmintä, että huivi pysyi koko ajan kassin pohjalla.
Photobucket
Tässä kuvaillaan ihmismassaa, joka valuu kohti Billy Talentin keikkaa.
Photobucket
Jos Suomessa aina kehitellään mitä jännittävimpiä keinoja salakuljettaa juomia festarialueelle, niin täällä siitä ei oo tehty turhan vaikeaa. Sallittujen tavaroiden listalla on nimittäin litran pahvipakkaus juotavaa.
Photobucket
Ekan illan pääesiintyjänä Metallica.
Photobucket
Maisemia leirintäalueelta. Oltiin Röllön kanssa nerokkaita ja vietiin meidän teltta alueelle jo torstaina, että päästiin mahollisimman lähelle festarialuetta. Harvinaisen viisasta toimintaa meiltä, perjantaina siellä oli nimittäin ihan järkyttävän täyttä.
Photobucket
Life in plastic, it´s fantastic! Röllön viinaputeli meinattiin anastaa leirintäalueen turvatarkastuksessa, kun sitä luultiin ensin lasipulloksi.
Photobucket
Photobucket
Uudet valkoiset kengät hieman kuraantui tuolla  - kumma juttu. Onneksi ne oli H&M:n alehyllystä hintaan 5 euroa.
Photobucket
Meil oli omat moshaus-meiningit, vaikkei pitteihin uskalletukaan :D
Photobucket
Röllö fiilistelee The Subwaysiä ja uutta festaripaitaa.
Photobucket
Arskat olis ehkä olleet ihan hyvä valinta itsellekin, tosta hieman räjähtäneestä ulkomuodosta päätellen...
Photobucket
Tässä Röllö demostroi, kuinka innokkaana se odottaa Cypress Hillin keikkaa.
Photobucket
Sunnuntai-iltapäivän lookin kroonasi tyylikäs sadeviitta. Tossa vaiheessa ei kyllä enää tainnut sataa, vaikka säätiedotusten mukaan koko illaksi luvattiin rankkasadetta.

Tänään me ollaan toivuttu festaroinnista ja käyty vähän kattelemassa nähtävyyksiä. Oli vähän tyhjä olo, kun yhtäkkiä ei ollutkaan mitään keikkoja. Ollaan kyllä koko päivä lauleskeltu Linkin Parkia, vähäsen jäi soimaan päähän. Keep me in your memory. Leave out all the rest. Vielä huomisen saan pitää tuon yhden örvelön täällä kylässä, parasta. Tälläisiä Deadly Combon tehoviikkoja kaivattaisiin kyllä useemminkin, Suomessakin Tampere ja Helsinki on välillä aivan liian kaukana.

[Rock im Park festival here in Nuremberg together with Röllö, who´s visiting me at the moment. Best weekend for a long long time!!!]

8 comments:

 1. ootko värjänny hiuksia vaaleemmiks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En!!! Mut ne on sävytetty 3kk sitte, joten se väri on kulunu veks ja sitte arska vielä vähän vaalentanu lisää...

   Delete
 2. sun ois pitäny kääntää Röllö englanniks Roelloe! HAHAHHA:DDDD oon mm. hauska

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh dear oot mm. ihan poeljae!!!!! :D U so funnyyyy!!!!

   Delete
 3. Mulle kans tollaset shortsit!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi joo noi on parhaat! New Yorkerista nappasin.

   Delete
 4. kivasti populaa tuolla! heikompaa vois hirvittää mutta onneks teillä oli terästystä mukana, saispa täälläki festareille viedä litran putelin sisään!!! koska viinahan se on tärkein... eiku. varmaan ihan hyviä keikkoja, oon vähän kade gossipista esim!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo väkeee oli aika kivasti mut onneks hyvin toimi kaikki, eikä ollu mitää härdellei..Tuntu et ihmiset osas käyttäytyy paljo paremmi ku Suomes.. Ehk toi litran puteli on myös jees siinä mielessä et porukka voi rauhassa lipittää keikkojen aikana eikä mee leirintäalueelle vetämäää kamalii pikakännejä enne keikkaa ja tuu sitte örveltää alueelle..

   Delete