12.6.12

Hifistelypäivä bloggaajana

Hei, olen vieraileva kirjoittaja Miffan blogissa, minut tunnetaan nimellä Röllö! Miffa antoi mulle suuren kunnian kirjoittaa meidän upeasta hifistelypäivästä mun vierailun aikana Nürnbergissä. Oltiin siis mun viimeisenä päivänä kiertelemässä Nürnbergin keskustassa. Miffa, joka toimi muun muassa mun personal tulkkina ja personal shoppaajana näytti mulle jo edellisenä päivänä Nürnbergin nähtävyydet, joten keskityimme siis syömiseen ja shoppailuun. 

Photobucket

Kun kerta Nürnbergissä ollaan niin tietysti piti maistaa paikallista snägäriruokaa! 
(Kyseessä siis 3 im Weckla, eli kolme pientä bratwurstia säpmlylässä. - Toimittajan huomautus.)

Photobucket

Käytiin erittäin trendikkäässä ja hienossa kahvilassa (dean & david - fresh to eat), josta tietysti on tehtävä blogimerkintä. Itsehän söin terveellisen tuoresalaatin, koska en ikinä syö mitään epäterveellistä ja muutenkin kaikki noi e-koodit ja lisäaineet on niin kammottavia, että syönkin pelkkää luomu/lähiruokaa!!
Photobucket
Tässä samaisessa trendikkäässä kahvilassa Miffa kokeili tällaista uutta mahtavaa kehon puhdistuskuuria. Keino on yksinkertainen: yhtenä päivänä noin kuuden tunnin ajan ei saa syödä mitään muuta kuin tämän uskomattoman superfood-smoothien. Ja tsädää, keho on täysin puhdistunut, upeaa eikö? 

Photobucket
Ja vielä unohtamatta näitä ah niin kiinnostavia päivän asu – kuvia! Miffallahan on tässä erittäin trendikkäästi yhdistetty harmaa collegepaita pitkään hameeseen. Suurin osa vaatteista on HM:ltä (HUOM! ei trend collection). 

Photobucket
Oma asunihan on todella mahtava tietysti!!!1 Kaikki on totta kai jotain halpaa, koska vaatteissa panostan tietysti määrään enkä laatuun, voi ei! Ja tämä pussi päässähän on siis todella trendikäs. Pussikaljojen sijasta pussin voi laittaa päähän, jos ei huvita näyttää naamaansa. Lisäksi se suojaa tehokkaasti auringolta ja hämmentää ohikulkijoita. Suosittelen! 

Photobucket
Photobucket
Käytiin vielä pyörähtämässä feikkirannalla, jotta saatiin lisää täytettä tähänkin postaukseen, ei siitä sen enempää.

Illalla tapasimme paikallisia ihmisiä eli siis Miffan hostsiskon Fulyan ja Fulyan kaverin. Käytiin yhdessä syömässä paikallisessa Vapianossa, totally cool!

Mutta nyt lopetan tän pelleilyn ja kiitän sekä kumarran Miffalle aivan mahtavasta ja hauskasta viikosta Nürnbergissä, oli mahtavaa nähdä taas pitkästä aikaa. Eikä musta taida koskaan tulla bloggaajaa…

4 comments:

 1. :D toi pussipää on hauska!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh joo se kyllä tais hieman hauskuuttaa myös ohikulkijoita :D Oltiin ottamassa kuvia, kun Röllö valitti että sillä on hiukset ihan huonosti, niin käskin iskeä pussin päähän.. Mulla on selvästi suuri auktoriteetti, kun se teki työtä käskettyä :DD

   Delete
 2. haahahaa, ihan paras postaus :DD

  ReplyDelete