6.5.12

Siivoussunnuntai

Tehtiin lauantaina Fulyan kanssa pieni retki Ikeaan, ja kannoin sieltä mukanani vaaterekin. Sellaisesta oon haaveillut jo kauan, mutta Tampereen kämpässä tilaa ei ollut tarpeeksi tilaa. Nykyinen huone on kuiteskin sen verran tilava, että pienen järjestelyn jälkeen rekille löytyi oikein sopiva paikka. Jesjes, vihdoin saan kivoja vaatteita näkyville, eikä kaiken tarvii olla piilossa kaapin suojissa.

Photobucket
Muistelisin, että toi rekki maksaa Suomessa 7 tai 8 euroa. Täällä irtos vitosella!
Photobucket
Samalla kun kokosin rekkiä niin sain jopa siivottua tän läävän. Tosin tota hemmetin kokolattiamattoa ei kyllä saa kokonaan puhtaaksi sitten millään. Että jos jollain on hyviä matonpuhdistusvinkkejä, niin niitä saa jakaa vapaasti!
Photobucket
Lounaaksi Fulyan äitin tekemiä linssi-mitälie-puikuloita. Namnam! Sain niitä paketillisen mukaani lauantaina.
Photobucket
Seinälle on ilmestynyt uusia väriläiskiä, julistekokoelmaa täytyy kyllä kartottaa lisää. Unitypartyissä oli oikeen hauskaa pari viikkoa sitten, hedelmäbailut sen sijaan jäi väliin. Lauantai-ilta kului nimittäin Fulyalla Finding Nemon parissa. Disneyleffat saksaksi on loistavaa ajanvietettä...

Siivousurakan jälkeen alkoi sitten päivän huviosuus ja vuorossa oli DJ Bobon 20-vuotiskiertueen konsertti. Saatiin sinne ilmaset liput jonkun opiskelijajärjestön kautta ja keikka oli kyllä ihan huippu! Show oli sen verran hyvä, että bailattiin siellä ihan innoissamme, vaikka ainoa oikeesti tuttu biisi taisi olla Chihuahua. Mutta Bobo kuvia tulee myöhemmin, kun saan kerättyä niitä kavereilta, oma pokkari kun sanoi itsensä irti noin 15 minuutin jälkeen.

Suomessa taidetaan jo olla maanantain puolella, joten schöne Woche vaan kaikille!!

2 comments:

  1. Hieno huone! Haha vieläkää en oo saanu sitä aikaa sun korttias valmiiks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danke schön :) Voi ei, nyt vähän vauhtia nainen!!! Mä haluun postia :D

      Delete