21.5.12

Äiti kylässä

Entschuldigung tästä pitkästä hiljaiselosta. Viime viikon alussa tuli käytyä lähinnä koulussa, ja loppuviikosta sainkin sitten äitin kylään, eli blogin päivittelyt jäi vähän vähemmälle. Kuvia tuli kuitenkin otettua viikonlopun aikana lähemmäs 400, joten eiköhän tänne taas ilmesty postauksia :) Tänä aamuna saatoin äitin lentokentälle jo ennen kuutta ja vähän aikaa sitten heräilin "päivänokosilta" kuvia muokkailemaan. Tässä olisi nyt otoksia perjantailta ja lauantailta.

Photobucket
Okei, perjantain kuvasaldo on aika olematon, koska kulutettiin päivä lähinnä kaupoissa. Ja kun jossain vaiheessa kaffella kaivoin kameran esiin, niin siinä olikin täysin väärä putki kiinni. Se siitä kuvailusta siis. Pari turistikuvaa napsittiin kuitenkin Ehekarusselilla.
Photobucket
Viralliset päivän asu -kuvat :D Äitsy toi Suomesta noi vaaleat kesäpöksyt ja niittiballerinat, joten ne oli pakko saada pitkästä aikaa päälle.
Photobucket
Sitten siirrytäänkin jo lauantain puolelle. Äitillä kävi hyvä tuuri ja tänne sattui mukavat shortsikelit viikonlopun ajaksi. Lähdettiin siis valetamaan ympäri keskustaa ja esittelin "nähtävyyksiä". Eipä niitä kovin paljoa ole, mutta auringon paisteessa oli ihan kiva kierrellä ympäriinsä.
Photobucket
Kavuttiin ylös Kaiserburgille. Täällä oltiin ihan vaihdon alkupuolella opastetulla kierroksella, ja pääsin nyt pätemään hyödyllisillä tiedoilla, kuten missä tornissa oli aikoinaan palovartio.
Photobucket
Linnan puutarhasta löytyi erikoinen taideteos...
Photobucket
... ja paljon kukkia.
Photobucket Poseerausta Dürerin Hase-patsaalla. Photobucket
Taksaisin joen varrella, missä äiti yrittää epätoivoisesti hymyillä kameralle :D
Photobucket
Yhdeltä parkkipaikalta löytyi värikkäitä vartiomiehiä.
Photobucket
Kyllästyttiin Saksaan ja lähdettiin etelän lomalle.
Photobucket
Lomakylä oli täynnä kivoja pikku baareja.
Photobucket
Allabaarikin löytyi! Sommer in der City -feikkibiitsillä tulee varmaan vietettyä enemmänkin aikaa tänä kesänä...
Photobucket
Illalla mentiin sitten Fulyalle kahvittelemaan ja tutustutettiin äidit toisiinsa. Fulyan äiti puhuu vähäsen enkkua ja meidän äiti hieman saksaa, joten sekavalla saksa-enkulla pärjättiin ihan hyvin. Illan piemennettyä lähdettiin vielä takaisin keskustaan tutkailemaan Blaue Nacht -kulttuuriyötä, mutta siltä reissulta on niin paljon kuvia, että niistä tulee kokonaan oma postauksensa. 

PS. Tajusin juuri, että tämä hiljaiselohan vaan jatkuu, kun keskiviikkona lähden viikoksi Istanbuliin ja heti reissun jälkeen Röllö tulee kylään. Mutta ehkäpä ehdin ajastaa edes näitä tämän viikonlopun kuvia tänne reissun ajaksi, palaillaan sitten myähemmin Turkki-kuvilla. Tschüss!! 

[My mom was visiting me this weekend and I took her around the city. She left this morning and I should probably start packing for the Istanbul trip!]


2 comments: