30.4.12

Huh hellettä

Photobucket

Noniin, ruvetaampa kunnon "muotibloggariksi" ja esitellään päivän asua. Tai no lauantain asua, jos tarkkoja ollaan. Hame ja t-paita on Zarasta, kiilasandaalit HM:ltä, kaikki "uusia", eli täältä Saksasta ostettuja. Ananaskoru sen sijaan on vanha, eikä alkuperästä ole muistikuvaa. Kuvittelin, että noi hedelmäkorut oli jotenkin in viime kesänä, mutta lauantainen kauppojen kiertely osoitti, että viime kesä olikin vasta alkusoittoa. Tunsin itseni niin kovin trendikkääksi... Ehkä siihen vaikutti myös ne lukemattomat vislaukset ja katseet, mitä uusi hamonen sai aikaan. Ilmeisesti asu miellytti myös muita kuin itseäni.

Mutta nyt on turistu tarpeeksi päivän asusta, joten voidaan siirtyä muihin aiheisiin. Esimerkiksi siihen, miten huikea ilma tuona päivänä oli. Kolmenkymmenen asteen lämpötila ja valtava ihmislauma keskustassa sai aikaan varsinaisen turistifiiliksen. Olo oli kuin etelän lomalla. Kuljeskeltiin Fulyan kanssa ympäri keskustaa ja lounastettiin Alexissa. Avonaisten ikkunoiden äärestä oli kätevää tarkkailla ja arvostella ohikulkijoiden pukeutumista. Bongattiin muun muassa Italia-päivien kunniaksi järjestetty kulkue sekä polttariporukoita ainakin kuusin kappalein.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tälläisiä päiviä lisää kiitos. Luulen, että tälläinen totaalinen "life is good"-fiilis oli viimeksi Liettuassa, kun oltiin Röllön kanssa uutta vuotta paossa. Kaikki tuntuu ihan mahtavalta, mihinkään ei ole kiire ja voi vaan keskittyä nauttimaan hyvästä seurasta. Hypettelen täällä kesää jo oikeen urakalla, niin paljon kivoja suunnitelmia sen varalle. Ensi kuuta odottelen innolla, sillä alle kolmen viikon päästä tulee ensin äitsyli kyläilemään viikonlopuksi, heti perään reissaan viikoksi Istanbuliin ja sitten saankin jo Röllön tänne kylään ja me mennään kreisibailaamaan Rock im Park-festareille!

Ainiin, mahtavaa vappua kaikille! Täällä vappuohjelmistossa on ainakin alkuillasta Beer Games Evening kavereiden asuntolalla, saa nähdä mihin sieltä eksytään, tiistai on täälläkin onneksi vapaapäivä :)
 
Schöne Walburgisnacht!

[Such a great summer day with my sister Fulya. LIFE IS GOOD!!]

2 comments:

  1. Mä tykkään tooooosipaljon sun asust! (tykkään myös kesäsäästä) T.Essi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi danke schöön, mami kiittää ja kumartaa!!! Mäki tykkään kesäsäästä kovasti :D

      Delete