16.3.12

PIKNIK

Vihdoinkin viikonloppu! Ja sen kunniaksi auringonpaistetta ja 20 astetta lämpöä. Tällä hetkellä Saksa tuntuu aivan erityisen mahtavalta. Perjantain ja superlämpimän päivän kunniaksi järkättiin Fulyan ja sen kavereiden kanssa kunnon piknik. Tai no, itse en järjestellyt yhtään mitään, vaan ilmaannuin paikalle valmiiseen pöytään suoraan koulusta. Grilliruaat voitti kyllä kevyesti Mensan, eli täkäläisen kouluruokalan, sapuskat, jotka tuppaa olemaan melkoisen saksalaisia. 
 
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
[Picnic in the sun with some friends! It was about 20 degrees and felt like summer!]

10 comments:

 1. Voi että, ihanan näköisiä kuvia ja siellähän tosiaan on lähes kesä! Epäreilua :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No reiluuden nimissä voin kertoo, että alkuviikosta täällä kylmenee 10-15 asteeseen. Tosin ens viikonloppuna onkin taas luvassa 20 asteen kelejä :D

   Delete
 2. Näyttää niiiin kivalta! Mäkin haluaisin jo puistoon piknikille :) Harmi että vähän aikaa joutuu vielä odottelemaan että Suomessa on sellaiset säät..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe joo siellä ei varmaan ihan hetkeen vielä piknille pääse, vaikka oonkin kuullut huhuja, että lumet olis alkanu sulamaan :)

   Delete
 3. Nojoohei, hyvältä näyttää, hitusen epäreilua kylläkin! ;) T:Essi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi jooo kesäkesäkesä!! Mut mietippäs ite oot joskus ens talvena Epsanjan lämmössä ja voit sitten vahingonilosena nauraa kun mä rämmin Suomessa marraskuisessa loskapaskassa :)

   Delete
 4. niin siis ketä noi jätkät on??? looking goooood :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha minnöööörst <3 Ne on Emre ja Atilla, Fulyan kamuii :D Tai no mäki oon tainnu tutustuu niihin jo joskus 08-09 :D Old friends u knooo <3

   Delete
  2. mielelläni vähä tutustuisin niihin:DD

   Delete
  3. Varmasti :P Tervetuloa vaan kylään!!

   Delete