2.3.12

Die ersten Tage

Jee eka postaus Saksan puolelta! Toka päivä alkaa olla aikalailla lopuillaan, joten ajattelin iskeä tänne muutamat kuvat, ja mennä sitten nukkumaan. Viime yönä ohjelmistossa oli lähinnä catching up Fulyan kanssa, että unet jäi vähän vähille. Mutta juu, keskiviikkona lento lähti yhden maissa Helsinki-Vantaalta ja lentelin ensin Berliiniin. Ehkä maailman onnettomin lentokenttä, jos multa kysytään. Terminaalissa oli yks kahvio, minimaalinen souvenier shop ja perus tax free. Ilmasesta nettiyhteydestä ei tietoakaan ja tapettavaa aikaa oli 3 tuntia. Kulutin sitten aikaa perehtymällä saksalaiseen kulttuuriin, eli luin saksalaista Glamouria bissen ääressä.

Photobucket
Tampereelta lähtö tiistaina meni sen verran myöhäseksi, että pakkaaminen jäi viimeselle illalle. Tuskailin vielä aamulla liikakilojen kanssa, mutta pienen karsinnan jälkeen laukku paino lopulta 19,8 kg - vielä olis voinut pakata 200 grammaa lisää :)Päälle oli tietysti laitettava kaikki painavimmat vaatteet, joten päivän look oli varsinainen kerrospukeutumisen taidonnäyte. 
Photobucket
Maisemakuvaa matkan varrelta
Photobucket
Berliinin lentokenttä. Jopa työntekijöiden mielestä se oli ihan onneton paikka. Juteltiin yhden tax free -myyjän kanssa terminaalin kurjuudesta ja kuulemma Berliiniin ollaan nyt rakentamassa uutta isoa kenttää, jossa on kunnon shopping center.

Toinen lento kesti vajaa tunnin, joten  siinä ehdittiin lähinnä vaan nousta ja laskea. Fulya ja Altan oli kentällä vastassa, ja tultiin sitten tänne kotia hengailemaan. Illemmalla käytiin vielä moikkaamassa yhtä kaveria ja tosiaan yö menikin sitten kokonaan juoruillessa viime aikojen tapahtumista. 

Photobucket

Tänään kuitenkin herättiin suhteellisen ajoissa ja lähettiin hoitelemaan kämppään liittyviä paperihommia toiselle puolella kaupunkia. Kotimatkalla jäätiin brunssille jonnekin leipomoon, mitä täällä tuntuu olevan joka kadunkulmassa.

Photobucket
Fulya on päättänyt, että sen on ruvettava urheilemaan, joten raahasin siskon lenkille. Täällä ei oo lumesta tietoakaan ja lämpöä on päälle 10 astetta, joten tarkenee ihan kivasti :)

Päivän urheilusuorituksen jälkeen lähdettiin kiertelemään kaupungille ja lopulta vielä istumaan iltaa poikien kanssa shishakahvilaan. Melkosen paljon ollaan jo ehditty puuhailla ja huomenna olisi sitten tarkoitus muuttaa omaan asuntoon. Kuuden hengen solu, hier komme ich!!

[The first post from Germany. Some pics from yesterday and today. So glad there´s no snow here and there´s no need for a winter jacket :D ]

2 comments:

  1. Hyvältä kuulostaa ja näyttää siellä :) (Oon kade et kevät on siel noin edellä..) Kirjottele usein! Pusuja, Essi

    ReplyDelete
  2. Heyyyy darling tyttareniii.. puspus sinnekiiin ja tervetuloa kylaan kevaaseen :D Ps, haluun kuulla kaiken vujuista kuha saan oman netin, hopefully torstaina...

    ReplyDelete