9.3.12

Kevätsää lämmittää

... luonnon kaiken herättää. Joo, täällä alkaa jo olla kevät! Käytiin tänään lenkkeilemässä yhden järven ympäri ja siellä auringon paisteessa t-paita + tuulitakki -yhdistelmä oli ihan liikaa. Täällä lähellä on muutamakin kiva järvi, joiden ympäri voi käydä juoksentelemassa. Suunnitelmissa olisi myös ostaa jäsenyys asuntolan puntille, kunhan toimisto vaan joskus olisi auki. Eilen piti vihdoin saada oma internet kuntoon, mutta tietysti se nettitoimisto oli sitten kiinni jonkun ilmastointilaitteen rikkoutumisen takia. Meni vähän ohi, mistä oikeen oli kyse... Toivottavasti ensi torstaina onnistais, niin ei tarttis olla riippuvainen kämppiksen netistä.

Photobucket
Orientaatioviikko alkaa nyt olla ohi ja kaikki rasittavat paperihommat hoidettu pois alta. Toisaalta hyvä, että kaikenmaailman rekisteröimiset ja virastoasioinnit on hoidettu porukalla, mutta se on myös meinannut uskomatonta määrää odottelua. Nyt on kuitenkin rekisteröidytty kaupungin asukkaiksi, avattu saksalaiset pankkitilit, ilmottauduttu virallisesti FAU:n oppilaiksi ja näitä varten täytetty noin miljoona eri lomaketta. 
Photobucket
Photobucket
Kuten näkyy, täällä alkaa kukat jo kukkia!!
Photobucket
Photobucket
Eilen ohjelmassa oli tasokokeet ensi viikolla alkavaa saksan kurssia varten, ja koe oli kyllä aika mielenkiintonen. Tehtävänä oli täydentää puuttuvat kirjaimet teksteihin, jotka vaikeutui kerta kerralta. Tähän tyyliin: Kaupungissa on paljon siltoja. Sillat ovat vanhoja. Maanantaina saadaan sitten tietää, minkä tasoiseen ryhmään päädyttiin. Tietysti tähän orientaatioviikkoon on sisältynyt myös juhlintaa - välillä Erasmus-porukalla ja välillä Fulyan ja sen kavereiden kanssa. Niistä kuvia joku toinen kerta :)

[Spring is coming!!! And Orientation Week is over...]

3 comments:

 1. Ihanan näköistä siellä :) Täällä vaan talvi jatkuu... Pärjäile <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi voi teitä parkoja siellä lumen ja jään keskellä :) Oli kyllä harvinaisen hyvä idea lähteä maanpakoon :D Mutta yrittääkähän tekin kestää siellä älkääkä jäätykö!

   Delete
 2. Onneks alkaa pikkuhiljaa lämpiämään.. Vaikka tänään kyllä sato lunta :S Tuun moikkaan sua sinne joskus kun ehdin :)

  ReplyDelete