13.7.12

Lernen lernen lernen

Kolme tenttiä ohi, toiset kolme vielä jäljellä! Edessä mukava opiskeluviikonloppu, tulevat tentit kun on tietysti isketty peräkkäisille päiville heti alkuviikkoon.Tässä juuri perehdyn kansainvälisten suhteiden johtamiseen ja opin äsken, että arabiaksi kamelia, sen vartaloa ja kamelilla ratsastus -välineitä voi kuvailla yli 6000 eri sanalla. Erittäin jännittävä ja hyödyllinen tieto, eikös...

Photobucket
 Ahkera opiskelija yliopistolla. Uskaltauduttiin tänään jopa kirjastoon lukemaan, vaikka vapaan pöydän löytäminen onkin aika työn ja tuskan takana näin tenttiviikoilla. Kuten huomata saattaa, niin täällä ei ole enää tietoakaan helteistä, meinasin jäätyä kollarissa ja nahkatakissa. Tälläinen syksysää sopii kyllä paljon paremmin opiskeluun, että sinäänsä oikein hyvä ajankohta jääkaudelle - kunhan vaan kesä tulee takaisin heti kun mulla on kokeet ohi!

Photobucket
Fachbereich Wirtschaftswissenschaften eli kauppis-kampuksen liput.

Photobucket
Virallinen kirjastokassi, eikös noi läpinäkyvät laukut ookin ollut nyt vähän niinkun muodissa?? Nürnbergin yliopisto-opiskelijat on siinä tapauksessa helkutin muotitietoista väkeä, koska täällä ei muita laukkuja nykyään näekään. Kirjastotädit on sen verran tiukkoja näiden muotijuttujen kanssa, että ilman trendilaukkua kirjastoon ei ole mitään asiaa.

Ainiin, paluulentokin tuli varattua pari päivää sitten, alle 5 viikkoa vaihtoaikaa jäljellä :S Onneksi siitä tarttee koululle uhrata vain viikko, sitten LOMA LOMA LOMA!

[Studying hard at the university, 3 exams left! And my see thru library bag is sooo trendy :D ]

2 comments:

  1. jee onneksi säkin pääset vähän lomailemaan ! toi on niin hassua että siellä on koulua KESÄISIN :D heeh, mutta ihanaa lomailua sitten kun se koittaa<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh ja mulla kävi sentäs hyvä tuuri ja kokeet on kaikki heinäkuun puolella, joillain kavereilla vikat tentit on joskus elokuun puolessa välissä, ihan kreisiä!!!

      Delete