5.7.12

Koeviikkojen kurjuus

Kiinnostaisi kovasti tietää, kuka urpo on keksinyt tämän ihastuttavan Baijerilaisen koulusysteemin, jossa lukukausi jatkuu elokuulle asti. Tälläisillä kesäsäillä kun opiskelu kiinnostaa yhtä paljon kuin - nojaa, empä edes viitsi sanoa. Hehee, toisaalta kyllä päivällä ehtii silti vaikka ottamaan arskaa, koska tämä opiskelutyylini on melkoisen ilta/yö-painotteinen. Sinäänsä asiassa ei ole mitään vikaa, sehän on kaiketi hyvä, että tiedostaa milloinka oikein on produktiivisimmillaan, mutta kun aamuisin pitäisi silti selvitä luennoille... Olen kyllä taantunut täysin vanhojen hyvien lukioaikojen koeviikko-moodille: Aamulla herätys niin myöhään kun ikinä mahdollista, ensimmäiset lattialta kaapista löytyvät vaatteet päälle, vähän rasvaa naamaan ja ovesta ulos. Sellainen luonnollisen fressi kesälook, you know. Onneksi tätä koulunkäyntiä on jäljellä enää 3 viikkoa, tai no jo 2 viikon jälkeen kaikki tentit on saatu päätökseen.
Photobucket
Tässä ollaan juhlistamassa viimeistä vapaapäivää ennen kuin piti aloittaa kunnon koulupanostaminen. Tosin ei se esseen naputtelu vielä maanantaina oikeen sujunut, eilen illalla sen sijaan iski inspis ja sain aikaan vaikka kuinka paljon. Yhtäkkiä ideoita oli pää täynnä niin paljon, ettei sormet pysyneet mukana vaan piti äkkiä kirjotella juttuja muistiin ranskalaisin viivoin. Tänään onnistuin sentään kirjottelemaan edellisen illan ajatukset vähän järkevämpään muotoon ja äsken sain koko roskan melkein valmiiksi, jes!

Photobucket
Fulyan ottamia taidekuvia uudesta alelöytöhamosestani. Tai se on kyllä oikeasti mekko, mutta toimii hameena ehkä vielä paremmin.

Photobucket
Tässä on täysin p*&%a tietokoneeni. Sillä taitaa olla pienoinen burn out, kun se sammahtelee aina miten sattuu. Tosin rasvapurkkien päälle viritettynä se säilyy järjissään vähän kauemmin. Atk-nerona kun googlailin, että kone kannattaa nostaa ilmaan. Tänään mulla ei kyllä mennyt hermot niinkään koneeseen, vaan nettiin joka katkeili (hmm, hämärästi muistan kyllä lukeneeni yhden tiedotteen jostain korjaustöistä, jotka saattaa vaikuttaa netin toimintaan...) vähän väliä, ja lopulta meni pois päältä kokonaan. Siinä vaiheessa lähdin lenkille, mutta ilmeisesti kello 21.30 on vielä ihan liian aikainen siihen puuhaan, 25 astetta tuntui vähän hiostavalta. Sillä aikaa netti kuitenkin rupesi taas wörkkimään, ja pääsin jälleen iloisesti kouluhommien pariin. 

Photobucket
Mutta nyt vähän iltapalaa ^^ ja unille, Gute Nacht!

4 comments:

 1. oii mikä nätti hame!
  ja voi että mä säälin sua kun joudut raatamaan kesän koulussa :D tainojaa, mielummin ehkä opiskelisin ulkomailla kun vääntäisin niska limassa kesätöitä täällä suomessa :D

  koitahan tsempata vielä vikat viikot!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe joo tää on vähän tällänen kakspiippunen juttu, että toisaalta just jees olla ulkomailla, mutta koulu heinäkuussa on kyllä vähän outoa :) Kiitos, tässä juuri aherretaan huomista esitelmää. (Sujuu tietty tehokkaiten, kun samalla vähän dataa...)

   Delete
 2. MILLA mä oon ylpee susta, esseehän selkeesti rupes sujumaan sujuvan sujuvasti! ;) Ja sul on ihku uus hame. LOPPU.
  Terveisin Essi

  ReplyDelete
  Replies
  1. ESSY ihanaa että voin tehdä lapsukaiseni ylpeäksi! Ja joo, hame on mustakii aika ihku!! Vähän tollanen alkuasukas-meininki :D LOPPU.

   Delete