22.2.12

die Gravitation

Luin jostain, että laskiaisen syvin tarkoitus on syödä mahdollisimman paljon pullaa, ja oon kyllä aivan samaa mieltä. Laskiaispullia on tullut täällä Helsingissä ollessa syötyä muutamaan otteeseen. Eilisiltana lähdin käymään Magdalla pullakahveilla siinä seittemän pintaan, tarkoituksena vain kyläillä hetki, ja tulla sitten kotiin siivoamaan ja pyykkäämään. Mutta jossain vaiheessa ne illan suunnitelmat sitten vähän muuttui...

Mua oltiin jo viikonloppuna yritetty houkutella lähtemään Gravitaatioon laskiaisbileisiin, mutta päätin jättää ne väliin, ettei ihan läskiksi menis koko viikko, ja haalaritkin on vielä Tampereella. Mutta sitten illalla kuultiin, että yksi kaveri ei olekaan tulossa ja tarjolla olisi ylimääränen lippu, joten pakkohan sitä oli mennä. Hyvä päätös se kyllä loppujen lopuks oli, koska oli ihan huippuilta! Sitä vaan en ymmärrä, miksi aamulla oli darranen olo, vaikka olin autolla liikenteessä??

Photobucket
Alepan pakastealtaasta oli kaikki tavalliset pullat loppu, joten jouduttiin ottamaan voisilmäpullia. Super healthy!! (Okei, se oli niin ällönmakeeta, että voiklöntit oli pakko kaapia pois)
Photobucket
Domestic goddes Magda vatkaa kermaa. Ihme kyllä, mikään ei mennyt pieleen.
Photobucket
Laskiaispullani, joka pursuaa kermaa ja hilloa.
Photobucket
Pojat tuli treeneistä ja niillekin tarjottiin pullaa. Tässä tiedostavat nuoret tutustuvat energiajuomien lisäainepitoisuuksiin.
Melkein viikon Helsinki-hengailu on tehnyt oikeen hyvää, ja oon kerrankin ehtinyt nähdä ihmisiä täällä. Ihan kivalta tuntuu kyllä lähteä välillä kotiinkin, tänään olisi ohjelmassa viimeisten kamojen pakkaamista ja huomenna sitten läksärit volyym yksi! Täytyykin tästä mennä kriiseilemään, mitä vaatteita otan Tampereelle messiin, ja lähteä sitten huristelemaan kohti kotia. Tschüs!

[Hahah, last night I went to Magda´s place to spend Shrove Tuesday and eat some laskiaispullas but somehow ended up going to a student party called Gravitation.]

No comments:

Post a Comment