2.2.12

27 Tage

Wohou, nyt ollaan jo päästy helmikuun puolelle ja lähtöön on enää 27 päivää. Kaverit on ehkä jo huomannut, että alan olla ihan superinnoissani. Ensinnäkin tuo  reilu kymmenen astetta lämpimämpi sää houkuttelis kovasti, sillä en oo kamalan innostunut tästä artiksesta Siperia-ilmasta. Untuvatakilla ja ukin vanhalla karvalakilla pärjää ihan suhteellisen hyvin, mutta jalat ja naama jäätyy ihan totaalisesti. 

Photobucket
Photobucket

Oon myös vähän kyllästynyt tähän osittain muuttolaatikoihin pakattuun kämppään. Sain tossa viikko sitten varmistuksen, että Saksassa mua odottaa huone solussa jossain opiskelija-asuntolassa. Google mapsin mukaan matkaa yliopistolle olis about kilsan verran ja keskustakin näyttäis olevan parin kilsan päässä. Verenan (Nurnbergiläinen tyttö, jota tutoroin syksyllä) mukaan se asuntola on tunnettu hyvistä bileistä, kelpaa mulle! Kattelinkin jo netistä, että siellä on aina torstaisin house bar avoinna!!

Photobucket

Eniten oon kyllä tällä hetkellä fiiliksissä siitä, että keväälle on suunnitteilla useampikin reunion vaihtariaikasiten kavereiden kanssa. Saksalaisia kamuja on ehdottomasti treffattava, mutta ilmeisesti Eurooppaan on kevään aikana lentelemässä myös pari kaveria Jenkeistä ja Ausseista. Ihan huippua päästä näkemään ihmisiä melkein 4 vuoden tauon jälkeen!!

Photobucket
Maaliskuun alussa alkavan orientaatioviikonkin aikataulu ilmestyi sähköpostiin viime viikolla, ja täällä merkkailen innokkaana kalenteriin kaikkia tapaamisia ja päiväretkiä lähikaupunkeihin. Vielä pitäis vakuutukset hoidella kuntoon sun muita pikkujuttuja sumplia, mutta muuten alan olla ihan redi lähtemään!

Sanoinko jo, että enää 27 päivää?

[Wohou, only 27 more days till I´ll move to Germany, can´t wait. Already got a place to stay and information about the orientation week and trips during the language course etc. Getting so excited!!! Also heard great news from some friends in USA and  Australia, they´re planning to come to Europe this spring so we´ll have a chance to get together - finally, after almost 4 years!]

4 comments:

 1. voi vitsit, oot niin ihanan innoissas!! :-----) hyvä vaihtoa sulle, mä jään tänne suomen maalle seurailemaan blogiasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi voi kiitos ja tervetuloa vaan seurailemaan :)

   Delete
 2. heeei kuullostaa mahtavalta toi sun vaihto :) ootan omaakin jo niin innolla! ja kiva blogi sulla on, löysin vasta, kiva kun kommentoit mulle:) ja toivottavasti oli kivaa turussa ja kyykässä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, vaihtoon on kyllä niin ihana lähtee :) Hehe kyllähän nuo juhlinnat oli oikeen hauskoja, mutta pidempää ei olis tainnu enää jaksaa rellestää putkeen :D

   Delete