12.4.12

Salzburg by Day I

Näitä Salzburgin kuvia kasaantui koneelle ihan kiitettävä määrä, joten isken niitä tänne pienissä osissa. Maanantain kuvapläjäys numero 1 olisi siis tässä:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1. Aamupalalla Cafe Wernbacherissa. 
2. Vaaleanpunaisia puita. Lajituntemus on vähän hukassa, joten ei mitään havaintoa mitä ne ovat, nättejä joka tapauksessa. 
3. Nopea kuulotesti tienvarressa jäi valitettavasti testaamatta.
4. Vesiputous keskellä tietä.
5. Joen varressa tuuli niin paljon, että jouduin ottamaan hatunkin pois tai se olisi todennäköisesti lentänyt matkoihinsa.
6. Residenzplatz ja heppasuihkulähde.
7. Valtava shakkipeli oli lukittu, joten ei päästy pelaamaan.
8. Sound of Music -tour jätettiin tällä kertaa väliin.
9. Mozartin kuulia myytiin joka paikassa, onhan herra Salzburgista kotoisin.
10. Päästiin ensimmäiseen määränpäähän, Hohensalzburglinnaan, josta oli kivat maisemat. Itse linnaan ei kuitenkaan jaksettu mennä, vaan lähdettiin vaeltamaan vuorille. Siitä kuvia myöhemmin!

4 comments:

 1. Näyttääpäs kivalta. Olen miettinyt ensi kesän reissuna ehkä Itävaltaa, sillä rakastan vuoria. Noissa kuvissa ei näkynyt kovin korkeita vuoria, oliko siellä sellaisia :D ? Kiva lueskella ja katsella kuvia :) Iskee taas matkakuume, Saksassakin oli niin ihana käydä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alpithan ne taitaa alkaa heti Salzburgin eteläpuolelta, seuraava kuvapläjäys tulee olemaan vuoripainotteinen, joten suosittelen pysymään linjoilla :D Hih, matkaa vaan suunnittelemaan siis!!

   Delete
 2. Oisko noi vaaleenpunaiset puut ollu kirsikkapuita? Ainakin Hampurissa oli viime vuonna pinkkejä kirsikkapuita joka paikassa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin mahollista. Meidän äärimmäisen asiantuntevan arvioinnin mukaan ne kukat tosin näytti vähän erilaisilta kun normi kirsikkapuulla, mutta ehkä niitä on vähän eri lajikkeita :D

   Delete