27.3.12

Shortsi-sunnuntai

Suomesta on kantautunut huhuja, että sielläkin voi jo lenkkeillä kuivilla kaduilla. Mutta täälläpä ollaankin jo päästy asteen verran pidemmälle. Sunnuntain lenkille uskaltauduin ekaa kertaa shortsit jalassa! Tai no juoksuhamehan tuo teknisesti ottaen on. Sunnuntai oli muutenkin varsin mainio päivä. Se alkoi brunssilla Erlangenissa (Tosin mikä brunssi se sellanen on, joka alkaa kymmeneltä? Tai tavallaan jo yhdeksältä, koska kelloja oli siirretty yöllä...) ja muutaman tunnin ruokailun jälkeen siirryttiin ulos opastetulle Erlangenin kierrokselle. Siellä tosin ei kovin paljon nähtävää ole, mutta ainakin opas oli hauska. Iltapäivällä palattiin takaisin Nürnbergiin ja pikaisen kotona käväisyn jälkeen suuntasin lenkkikamoissa kohti Dutzenteichin järveä. Lenkin jälkeen liityin vielä järven rannalla aurinkoa palvovien kavereiden seuraan ja hengailtiin siellä siihen asti, että aurinko alkoi painua alas. Harmi vaan, että arskanottosäät taisivat loppua tähän ainakin hetkeksi, koska säätiedotuksen mukaan tällä viikolla ilmat vaan kylmenee kylmenemistään. 

Photobucket
Huomionarvoista tässä kuvassa ei ole kaunis ilmeeni, vaan tuo vaatetus - tai lähinnä sen puute.
Photobucket
Mietiskelevä herra yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa.
Photobucket
Koira kuuluu oppaamme mukaan kahvilan kantaasiakkaisiin.
Photobucket
Viinirypäleitä jonkun kuppilan seinässä. Ilmeisestikin siellä on hyvät viinivalikoimat.
Photobucket
Junan odottelua Erlangenin asemalla.

PS. Eilen aloitettiin kämppisten kanssa Bauchtanz/Tae Bo -AG meidän kellarissa. Tuo on siis kerho, jossa treenataan 30 minuuttia napatanssia ja toiset puoli tuntia jotain bodycombatin tapaista systeemiä. Voll krass!! :)

[It´s so warm here, I could go joggin with shorts!! On Sunday we also had a guided tour in Erlangen, nut there really wasn´t that much to see..]

No comments:

Post a Comment